Novo v ponudbi

Pričevanja strank

  • Za kupnju nekretnine sam kontaktirala brojne agencije, ali agenti iz Exlusive nekretnina su se pokazali najpouzadnijima i nisu me gnjavili nekretninama kakve me nisu zanimale. Preporučam!
    Ida Croatia
  • Prilikom potražnje kuće u Opatiji obratio sam se agenciji Exclusive nekretnine, te je suradnja prošla u najboljem mogućem redu, a agenti su mi vrlo brzo našli kuću kakvu sam tražio.
    Jurgen S. Germany
  • Gospodin Mauro Slavić nas je oduševio svojim ugodnim, poslovnim, točnim, izuzetno korektnim i vrlo angažiranim načinom rada. Mi smo se na kraju odlučili da naš postojeći apartman proširimo i nekupujemo nikakav novi apartman. Naš apartman se nalazi na jako lijepoj lokciji i proširenje je financijski za nas puno prihvatljivije. Bili smo zatečeni sa tako visokim cjenama nekretnina na Jadranu. Unatoč te odluke moramo istaknuti naše jako pozitivno iskustvo sa gospodinom Slavić , kojeg ćemo sigurno svima preporučiti. Od srca želimo gospodinu Mauru svako dobro i puno uspjeha u radu obitelj Sesartić
    Božana Sesartić Switzerland
Copyright © 2022. , Vse pravice pridržane
Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam nudi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno z prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na »Sprejmi« sprejmete vse piškotke.