O nas

Tvrtka Exclusive nekretnine  d.o.o na poslovnoj adresi Maršala Tita 65 Opatija te Kralja Tomislava 2 Crikvenica osnovana je 2017 g te uspješno djeluje na području grada Opatije Rijeke,Crikvenice,Krka i njihovih širih okolica.. Agencija obavlja sve zakonske radnje u skladu sa Zakonom o posredovanju, koje omogućuju da se nekretnina proda-kupi na tržištu za realnu t.j. najbolju cijenu u trenutku prodaje.

Agencija posjeduje licencu i potpisinica je etičkog kodeksa pri Hgk,a osnovna dijelatnost je posredovanje pri kupnji,najmu,prodaji i zamjeni nekretnina. Također vršimo procjene nekretnina,izradu energetskih certifikata putem svojih vanjskih suradnika.

Za svoje klijente provjeravamo stanje dokumenata u gruntovnim i drugim knjigama u kojima se dokazuje vlasništvo nekretnina.

Prije samog zaključenja ugovora uvijek kupcu predočimo originalnu dokumentaciju vezanu za predmetnu nekretninu.

Kod zaključenja ugovora, cijelo vrijeme pratimo tijek realizacije, prvenstveno vezano za prijenos vlasništva, a također i vodimo računa o svim radnjama vezanim za plaćanje poreznih i ostalih davanja.

Također, vršimo za naše klijene promjenu podataka kod Hep-a i Komunalnih tvrtki vezanih uz promjenu vlasništva I posjeda prodanih-kupljenih nekretnina.